Om yogAlive

Mit navn er Helle Blæsild. Jeg er uddannet cand.scient i molekylærbiologi og kommunikation og er fuldtidsansat på Københavns Universitet. Jeg tog for 9 år siden en 200h yogalæreruddannelse (Yogazensation) i prana flow yoga (Shiva Rea).

Jeg har siden hen suppleret med yin yoga, ayurvedisk sundhedsfilosofi, restorative yoga og yoga nidra som efteruddannelse (500h), haft mit eget yogastudie med internationale gæstelærere, afholder yogaforløb og workshops og er gæstelærer på yogauddannelser og yogaretreats.

Mit absolut speciale inden for yogaens verden er at kombinere min molekylærbiologiske og biokemiske baggrund med, hvad yoga og meditation kan gøre for at forbedre både kroppens sundhed og sindets ro. Og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at mikrobiomet har en afgørende betydning i denne sammenhæng. Derfor har jeg specialiseret mig i mikrobiomet, fordøjelse, yoga og meditation med efteruddannelse hos blandt andre Dr. Svoboda, US og Charlotte Watts, London.

Jeg har oprettet yogAlive for at kombinere Vestens sundhedsvidenskab med Østens filosofi i håb om at støtte dig i at have lyst til at styrke dig selv i dit eget liv.

Jeg ejer også webshoppen Harmonyhouse og er medindehaver af livsstilsmærket h e a r t p r o v e n